Osamělost a sociální sítě spolu dost souvisí

Se sociálními sítěmi se pojí nejrůznější termíny. A není to pouze zábava, radost a objevování. Mnozí uživatelé jistě potvrdí, že to může být také nespavost, kyberšikana a jiné. My se v dnešním článku zaměříme na osamělost, kterou lze pochopitelně vnímat jako jeden z negativních dopadů sociálních...

Lidský mozek může díky sociálním sítím lenošit

Lidský mozek je jednou z nejdůležitějších součástí našeho těla. S pomocí něho přemýšlíte, vymýšlíte a normálně fungujeme. Proto je vhodné udržovat ho v co možná nejlepší kondici. To však nemusí dělat sociální sítě. V závislosti na Vašem osobním přístupu k nim můžete mozek...

Úzkosti, které mají na svědomí novodobé technologie

Spousta lidí považuje sociální sítě za velký přínos. Ano, lze skrze ně realizovat rychlou a důležitou komunikaci. Na druhou stranu toho někdy nabízí až přespříliš a dokáží člověka vtáhnout do virtuálního světa na několik dlouhých hodin. Přesně kvůli takovým scénářům vznikly úzkosti spojené...

Potvrzeno - Sociální sítě Vás mohou dohnat k šílenství

Sociální sítě, to je pojem, který mnohým z nás doslova zevšedněl. Jinak zvané komunitní sítě nás provází zhruba od roku 1997 a postupem času se začaly všelijak formovat. Ať už jde o známý Facebook, Twitter a mnohé další. Tyto společenské sítě slouží primárně ke komunikaci mezi členy, k prezentaci...

Hospodský guláš si oblíbí naprosto každý gurmán

Chcete si pochutnat na klasickém českém jídle? Potom si pojďte společně s námi připravit hospodský guláš. Přinášíme vám recept na vynikající gulášek vytvořený z hovězího masa. Pokud budete chtít nachystat opravdu dokonalý pokrm, vsaďte na kližku. Výsledek polahodí chuťové pohárky naprosto...

Vepřo knedlo zelo je známou českou klasikou

Když se řekne nestárnoucí česká klasika mezi pokrmy, napadne Vás možná hospodský guláš. Pokud ale hledáte skutečný poklad české kuchyně, bude to vepřo knedlo zelo, na kterém si pochutná bezpochyby každý. Jestliže nevíte, jak připravit tento lahodný pokrm, přinášíme Vám stručný a jednoduchý návod, jak na to.Co si...

Tatarák z hovězího masa si žádá důkladnou přípravu

Když Vám někdo řekne pravá svíčková, nemusí tím hned myslet pokrm svíčková na smetaně. V tomto případě jde o maso pro přípravu jednoho z oblíbených českých jídel a pokrmů. A tím je tatarák z hovězího masa. Právě s tímto vynikající pokrmem Vás dopodrobna seznámíme, respektive s jeho...

Bramboračka – Vyzkoušejte recept, jako od babičky

Když si vzpomenete na návštěvy u své babičky, jaký pokrm se Vám vybaví? Ano, bude to vynikající bramboračka se svou sytou a lahodnou chutí. Jestliže chcete zavzpomínat na svá mladá léta a rádi byste si opět pochutnali na této polévce, připravte si ji. Přinášíme Vám vynikající a jednoduchý recept se vším všudy.Co...

Svíčková na smetaně si podmaní Vaše chutě

V jednom z našich předešlých článků jsme Vám prozradili, jak připravit vynikající bramboračku jako od babičky. Když už máte přichystanou polévku, je nejvyšší čas vrhnout se na hlavní chod. Pokud jde o českou klasiku, Vaším cílem se stane svíčková na smetaně. Tu Vás naučíme připravovat od A až do...

Vepřový řízek – Podrobná příprava od A až do Z

Nepatříte mezi příznivce omáček, jakou představuje například svíčková na smetaně? Pak si připravte zcela jiný pokrm. Jestliže v tomto ohledu chcete vsadit na českou klasiku, zaměřte se na vepřový řízek. Ten vychází z vídeňského řízku proslulého po celém světě. Přinášíme Vám návod, jak docílit...